SPONSOREKIPAGE

Här kan du läsa mer om våra sponsorekipage. Vi hjälper våra ekipage med individanpassade fysträningsscheman, friskvårdsbehandlingar/massage var 4e-6e vecka, rehabiliteringsbehandlingar och rehabiliteringsträning vid behov.

 

Ellen Pettersson & Lovemix Joyful Ripp

 

Border collie
Född 130723

Ellen och Ripp tävlar framgångsrikt inom agility. Dom har tävlat sedan mars 2015, varav i klass 3 sedan våren 2016. Dom tog lag silver på USM 2015 och har i klass 3 tagit två hoppcert, placerat sig på internationella tävlingar och under 2017 SM-kvalperiod plockat 7 av 8 SM pinnar och därmed också kvalat till Landslagsuttagningen 2018.

Såhär skriver Ellen om vårt sammarbete:
”Sen du behandlade Ripp och hjälpte oss med stärkande övningar går han bättre än någonsin och vi har redan på knappt tre månader nästan uppnått vårat mål för kommande år, att kvala till SM! Vi har dessutom redan lyckats kvala in för kraven att delta på Landslagsuttagningarna 2018. Vi ska fram till dess jobba hårt för att bli ännu bättre och jobba med våra svagheter för att kunna prestera maximalt på tävlingsbanorna och kommande SM och landslagsuttagning. För mig är det viktigt att jag ser att Ripp känner sig trygg med den person som behandlar och masserar honom, vilket han verkligen gör med dig.”

Vi ser fram emot att få följa detta grymma ekipage på nära håll under alla kommande utmaningar dom har framför sig!